Live stream IF Elfsborg - Feyenoord (play-off Conference League)

Live stream IF Elfsborg - Feyenoord (play-off Conference League)

Kijk hierboven op donderdag 26 augustus vanaf 19.00 uur live naar IF Elfsborg - Feyenoord.

De buit is al min of meer binnen voor Feyenoord na een 5-0 zege op IF Elfsborg in de heenwedstrijd, maar in de return moet plaatsing voor de groepsfase van de Conference League nog wel over de streep getrokken worden. De wedstrijd is om 19.00 uur live te zien op SBS6, KIJK.nl en via de livestream hierboven.

Aanvallend voetbal
Na een stroeve start van het seizoen, met een moeizaam tweeluik tegen FC Drita uit Kosovo, heeft Feyenoord de vorm te pakken. Zowel in de Eredivisie als in Europees verband maken de Rotterdammers indruk met aanvallend voetbal, dat gepaard gaat met veel doelpunten. Onder de nieuwe trainer Arne Slot gaat het Feyenoord dus voor de wind.

Kijk hierboven op donderdag 26 augustus vanaf 19.00 uur live naar de wedstrijd IF Elfsborg - Feyenoord. Hieronder zie je een uitgebreide samenvatting van de heenwedstrijd in De Kuip.

Live stream <em>IF Elfsborg - Feyenoord</em> (play-off Conference League) Kijk hierboven op donderdag 26 augustus vanaf 19.00 uur live naar IF Elfsborg - Feyenoord. De buit is al min of meer binnen voor Feyenoord na een 5-0 zege op IF Elfsborg in de heenwedstrijd, maar in de return moet plaatsing voor de groepsfase van de Conference League nog wel over de streep getrokken worden. De wedstrijd is om 19.00 uur live te zien op SBS6, KIJK.nl en via de livestream hierboven. Aanvallend voetbalNa een stroeve start van het seizoen, met een moeizaam tweeluik tegen FC Drita uit Kosovo, heeft Feyenoord de vorm te pakken. Zowel in de Eredivisie als in Europees verband maken de Rotterdammers indruk met aanvallend voetbal, dat gepaard gaat met veel doelpunten. Onder de nieuwe trainer Arne Slot gaat het Feyenoord dus voor de wind. Kijk hierboven op donderdag 26 augustus vanaf 19.00 uur live naar de wedstrijd IF Elfsborg - Feyenoord. Hieronder zie je een uitgebreide samenvatting van de heenwedstrijd in De Kuip. Bekijk ook Samenvatting Willem II - Feyenoord (Eredivisie) Bekijk deze video » Samenvatting Feyenoord - Go Ahead Eagles (Eredivisie) Bekijk deze video »
Live :
Live stream IF Elfsborg - Feyenoord (play-off Conference League)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Live stream IF Elfsborg - Feyenoord (play-off Conference League) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier