Hans Jaap Melissen in Op1: "IS ziet het niet zitten dat Taliban gaan regeren"

Hans Jaap Melissen in Op1: "IS ziet het niet zitten dat Taliban gaan regeren"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 26 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Meerdere explosies en zeker 13 doden vandaag bij aanslagen rondom het vliegveld van Kabul. Eerder besloot de Nederlandse regering vanwege de dreiging vandaag te stoppen met het evacueren van mensen vanuit de Afghaanse hoofdstad. En IS heeft vanavond de aanslag opgeëist. Hoe nu verder na deze veelbewogen dag? Hans Jaap Melissen reageert bij Op1: "De Taliban wil het land gaan regeren en dat ziet IS natuurlijk niet zitten."

Hans Jaap Melissen in <em>Op1</em>: &quot;IS ziet het niet zitten dat Taliban gaan regeren&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 26 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Meerdere explosies en zeker 13 doden vandaag bij aanslagen rondom het vliegveld van Kabul. Eerder besloot de Nederlandse regering vanwege de dreiging vandaag te stoppen met het evacueren van mensen vanuit de Afghaanse hoofdstad. En IS heeft vanavond de aanslag opgeëist. Hoe nu verder na deze veelbewogen dag? Hans Jaap Melissen reageert bij Op1: "De Taliban wil het land gaan regeren en dat ziet IS natuurlijk niet zitten." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Hans Jaap Melissen in Op1: "IS ziet het niet zitten dat Taliban gaan regeren"

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hans Jaap Melissen in Op1: "IS ziet het niet zitten dat Taliban gaan regeren" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV