Live stream persconferentie Louis van Gaal met bekendmaking Oranjeselectie

Live stream persconferentie Louis van Gaal met bekendmaking Oranjeselectie

Live stream <em>persconferentie Louis van Gaal</em> met bekendmaking Oranjeselectie Kijk hierboven op vrijdag 27 augustus vanaf 12.00 uur LIVE naar de persconferentie van Louis van Gaal. De terugkeer van Louis van Gaal is ook een feestje voor iedereen die van ongemakkelijke en moeizame persconferenties houdt. En dus staat de datum 27 augustus bij velen roodomrand in de agenda, want vandaag maakt Van Gaal de eerste Oranje-selectie van zijn derde termijn als bondscoach bekend. MediaZoals iedereen wel weet heeft Van Gaal een lastige verhouding met de media, iets dat ook in zijn eerste persconferentie alweer tot hilarische situaties leidde. Hoe is de stemming bij Van Gaal vandaag? Hij zal onthullen wie er in de definitieve selectie zitten voor de wedstrijden tegen Noorwegen (woensdag 1 september), Montenegro (zaterdag 4 september) en Turkije (dinsdag 7 september). Kijk hierboven op vrijdag 27 augustus vanaf 12.00 uur LIVE naar de persconferentie van Louis van Gaal. Bekijk ook Veronica Inside: Hélène Hendriks Louis van Gaal heel dankbaar voor maken carrière Bekijk deze video » Valentijn Driessen in VI over aanvaring Louis van Gaal: "Heb 'm twee keer verbeterd" Bekijk deze video »
Live :
Live stream persconferentie Louis van Gaal met bekendmaking Oranjeselectie

Kijk hierboven op vrijdag 27 augustus vanaf 12.00 uur LIVE naar de persconferentie van Louis van Gaal.

De terugkeer van Louis van Gaal is ook een feestje voor iedereen die van ongemakkelijke en moeizame persconferenties houdt. En dus staat de datum 27 augustus bij velen roodomrand in de agenda, want vandaag maakt Van Gaal de eerste Oranje-selectie van zijn derde termijn als bondscoach bekend.

Media
Zoals iedereen wel weet heeft Van Gaal een lastige verhouding met de media, iets dat ook in zijn eerste persconferentie alweer tot hilarische situaties leidde. Hoe is de stemming bij Van Gaal vandaag? Hij zal onthullen wie er in de definitieve selectie zitten voor de wedstrijden tegen Noorwegen (woensdag 1 september), Montenegro (zaterdag 4 september) en Turkije (dinsdag 7 september).

Kijk hierboven op vrijdag 27 augustus vanaf 12.00 uur LIVE naar de persconferentie van Louis van Gaal.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Live stream persconferentie Louis van Gaal met bekendmaking Oranjeselectie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier