Live stream loting Europa League-groepsfase met PSV (vrijdag 27 augustus)

Live stream loting Europa League-groepsfase met PSV (vrijdag 27 augustus)

Kijk hierboven op vrijdag 27 augustus vanaf 12.00 uur LIVE naar de loting van de Europa League.

Helaas, dit seizoen heeft slechts één Nederlandse ploeg zich geplaatst voor de groepsfase van de Europa League. Dat is PSV - en die hadden liever in de Champions League gezeten. Op vrijdag 27 augustus wordt vanaf 12.00 uur de loting verricht.

Groepsfase
De Eindhovenaren zullen vandaag ontdekken tegen wie zij het in de groepsfase van het tweede Europese toernooi moeten opnemen. PSV is ingedeeld in Pot 2, samen met teams als Eintracht Frankfurt, Leicester City en Celtic (dat donderdag AZ uitschakelde). De volledige potindeling van de Europa League vind je op Gids.tv.

Kijk hierboven op vrijdag 27 augustus vanaf 12.00 uur LIVE naar de loting van de Europa League-groepsfase. Hieronder zie je de reactie van AZ-trainer Pascal Jansen op de uitschakeling door Celtic.

Live stream <em>loting Europa League</em>-groepsfase met <em>PSV</em> (vrijdag 27 augustus) Kijk hierboven op vrijdag 27 augustus vanaf 12.00 uur LIVE naar de loting van de Europa League. Helaas, dit seizoen heeft slechts één Nederlandse ploeg zich geplaatst voor de groepsfase van de Europa League. Dat is PSV - en die hadden liever in de Champions League gezeten. Op vrijdag 27 augustus wordt vanaf 12.00 uur de loting verricht. GroepsfaseDe Eindhovenaren zullen vandaag ontdekken tegen wie zij het in de groepsfase van het tweede Europese toernooi moeten opnemen. PSV is ingedeeld in Pot 2, samen met teams als Eintracht Frankfurt, Leicester City en Celtic (dat donderdag AZ uitschakelde). De volledige potindeling van de Europa League vind je op Gids.tv. Kijk hierboven op vrijdag 27 augustus vanaf 12.00 uur LIVE naar de loting van de Europa League-groepsfase. Hieronder zie je de reactie van AZ-trainer Pascal Jansen op de uitschakeling door Celtic. Bekijk ook Samenvatting Celtic - AZ (voorronde Europa League) Bekijk deze video » Samenvatting AZ - Celtic (voorronde Europa League) Bekijk deze video »
Live :
Live stream loting Europa League-groepsfase met PSV (vrijdag 27 augustus)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Live stream loting Europa League-groepsfase met PSV (vrijdag 27 augustus) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier