Donald Trump over aanslag Kabul: "Als ik president was, gebeurde dit niet" (video)

Donald Trump over aanslag Kabul: "Als ik president was, gebeurde dit niet" (video)

Voormalig president Donald Trump heeft gereageerd op de aanslag in Kabul van gisteren, waarbij 13 Amerikaanse militairen vermoord werden. Naast dat hij zijn diepe rouw uitspreekt, geeft hij ook nog een sneer naar Joe Biden.

<em>Donald Trump</em> over aanslag Kabul: &quot;Als ik president was, gebeurde dit niet&quot; (video) Voormalig president Donald Trump heeft gereageerd op de aanslag in Kabul van gisteren, waarbij 13 Amerikaanse militairen vermoord werden. Naast dat hij zijn diepe rouw uitspreekt, geeft hij ook nog een sneer naar Joe Biden. Amerikaanse heldenHij vertelt dat deze omgekomen militairen als helden herinnerd zullen worden, maar voegt hier aan toe dat deze gebeurtenis niet had plaatsgevonden als hij zelf president was gebleven. Hij wil veteranen op het hart drukken dat de gemaakte offers niet voor niets zijn geweest en bedankt hen voor hun dienst. Bekijk de video van Fox News hierboven Bekijk ook Terugkijken: Mark Rutte reageert op situatie Afghanistan Bekijk deze video » Joe Biden na aanslag Kabul: "We zullen jullie vinden en jullie gaan boeten" (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Donald Trump over aanslag Kabul: "Als ik president was, gebeurde dit niet" (video)

Amerikaanse helden
Hij vertelt dat deze omgekomen militairen als helden herinnerd zullen worden, maar voegt hier aan toe dat deze gebeurtenis niet had plaatsgevonden als hij zelf president was gebleven. Hij wil veteranen op het hart drukken dat de gemaakte offers niet voor niets zijn geweest en bedankt hen voor hun dienst.

Bekijk de video van Fox News hierboven


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Donald Trump over aanslag Kabul: "Als ik president was, gebeurde dit niet" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV