Jachtseizoen: Katja Schuurman en Babette van Veen op nippertje ontsnapt

Jachtseizoen: Katja Schuurman en Babette van Veen op nippertje ontsnapt

Katja Schuurman en Babette van Veen vormen een duo in een nieuwe reeks van 'Jachtseizoen'. In de eerste beelden is te zien dat de twee dames in paniek zijn op een metrostation in Rotterdam. Of de twee soapies uit de handen van de mannen van StukTV kunnen blijven, is in het nieuwe seizoen te zien.

<em>Jachtseizoen</em>: Katja Schuurman en Babette van Veen op nippertje ontsnapt Katja Schuurman en Babette van Veen vormen een duo in een nieuwe reeks van 'Jachtseizoen'. In de eerste beelden is te zien dat de twee dames in paniek zijn op een metrostation in Rotterdam. Of de twee soapies uit de handen van de mannen van StukTV kunnen blijven, is in het nieuwe seizoen te zien. Jachtseizoen gaat van start op zaterdag 11 september om 20.30 uur bij SBS6. Bekijk ook Zien: StukTV gaat met 'Het Jachtseizoen' naar televisie Bekijk deze video » Nieuwe televisieseizoen bestaat uit K2 zoekt K3, Jachtseizoen en show Johnny (video) Bekijk deze video »
TV :
Jachtseizoen: Katja Schuurman en Babette van Veen op nippertje ontsnapt

Jachtseizoen gaat van start op zaterdag 11 september om 20.30 uur bij SBS6.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jachtseizoen: Katja Schuurman en Babette van Veen op nippertje ontsnapt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV