'The Wheel' met Snollebollekes' Rob Kemps is vanaf 11 september te zien

'The Wheel' met Snollebollekes' Rob Kemps is vanaf 11 september te zien

In het nieuwe programma 'The Wheel' moeten BN'ers ervoor zorgen dat de kandidaten met zoveel mogelijk geld naar huis gaan. De kandidaten krijgen uiteenlopende vragen uit zeven categorieën en kunnen de BN'ers als hulplijn gebruiken. Maar de willekeur van The Wheel, een enorm ronddraaiend wiel op een even gigantisch podium, heeft misschien wel de meeste invloed op het verloop van dit energieke, bloedstollende spel!

'<em>The Wheel</em>' met Snollebollekes' Rob Kemps is vanaf 11 september te zien In het nieuwe programma 'The Wheel' moeten BN'ers ervoor zorgen dat de kandidaten met zoveel mogelijk geld naar huis gaan. De kandidaten krijgen uiteenlopende vragen uit zeven categorieën en kunnen de BN'ers als hulplijn gebruiken. Maar de willekeur van The Wheel, een enorm ronddraaiend wiel op een even gigantisch podium, heeft misschien wel de meeste invloed op het verloop van dit energieke, bloedstollende spel! The Wheel is vanaf 11 september te zien op SBS 6. Je kunt de leukste fragmenten van The Wheel terugkijken bij Gids.tv Bekijk ook Shownieuws: Rob Kemps (Snollebollekes) dolblij met Talpa-contract Bekijk deze video » Jinek gemist? Rob Kemps blikt vooruit op tv-carrière: ‘Luchtigheid en sfeer’ Bekijk deze video »

The Wheel is vanaf 11 september te zien op SBS 6. Je kunt de leukste fragmenten van The Wheel terugkijken bij Gids.tv


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 'The Wheel' met Snollebollekes' Rob Kemps is vanaf 11 september te zien of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV