B&B Vol Liefde: Debbie is dankbaar voor alle kaartjes en brieven

B&B Vol Liefde: Debbie is dankbaar voor alle kaartjes en brieven

De veelbesproken Debbie van het programma B&B Vol Liefde heeft haar dankbaarheid uitgesproken via sociale media. In maar liefst drie talen spreekt zij haar volgers toe en vertelt dat het programma ten einde is gekomen. Ze heeft veel kaartjes en brieven van kijkers gehad die hun ervaringen deelden, en daar wil ze hen hartelijk voor bedanken.

<em>B&amp;B Vol Liefde</em>: Debbie is dankbaar voor alle kaartjes en brieven De veelbesproken Debbie van het programma B&B Vol Liefde heeft haar dankbaarheid uitgesproken via sociale media. In maar liefst drie talen spreekt zij haar volgers toe en vertelt dat het programma ten einde is gekomen. Ze heeft veel kaartjes en brieven van kijkers gehad die hun ervaringen deelden, en daar wil ze hen hartelijk voor bedanken. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. B&B Vol Liefde is elke maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook B&B Vol Liefde: Vincent's grote lach spreekt boekdelen Bekijk deze video » Bert en Froukje ruziën in B&B Vol Liefde: "Je gaat respectloos met mij om" Bekijk deze video »
TV :
B&B Vol Liefde: Debbie is dankbaar voor alle kaartjes en brieven

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. B&B Vol Liefde is elke maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op B&B Vol Liefde: Debbie is dankbaar voor alle kaartjes en brieven of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV