Video: Lil' Kleine binnenkort voor de rechter vanwege mishandeling

Video: Lil' Kleine binnenkort voor de rechter vanwege mishandeling

Dat Lil' Kleine (26) geen lieverdje is weten we inmiddels wel. Nu is ook het OM zover dat ze hem voor mishandeling willen vervolgen. RTL Boulevard over de laatste ontwikkelingen.

Lees verder onder de video.

Video: <em>Lil' Kleine</em> binnenkort voor de rechter vanwege <em>mishandeling</em> Dat Lil' Kleine (26) geen lieverdje is weten we inmiddels wel. Nu is ook het OM zover dat ze hem voor mishandeling willen vervolgen. RTL Boulevard over de laatste ontwikkelingen. Lees verder onder de video. MishandelingDe 26-jarige Lil' Kleine zou een man in de nacht van 6 op 7 december 2019 hebben mishandeld in club Oliva op het Rembrandtplein in Amsterdam. Het slachtoffer deed aangifte. Er zijn ook twee andere verdachten. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Nieuws :
Video: Lil' Kleine binnenkort voor de rechter vanwege mishandeling

Mishandeling
De 26-jarige Lil' Kleine zou een man in de nacht van 6 op 7 december 2019 hebben mishandeld in club Oliva op het Rembrandtplein in Amsterdam. Het slachtoffer deed aangifte. Er zijn ook twee andere verdachten.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Lil' Kleine binnenkort voor de rechter vanwege mishandeling of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV