Heftig: Emotionele Afghanistan-demonstranten op de Dam (video)

Heftig: Emotionele Afghanistan-demonstranten op de Dam (video)

Zaterdag is er in verschillende grote steden over de hele wereld gedemonstreerd om aandacht te vragen voor de onveilige situatie in Afghanistan. Duizenden mensen kwamen bijeen op de Dam in Amsterdam, waaronder ook Palwasha Hamzad. Zij sprak vrijdag in Hart van Nederland haar zorgen uit over twee leerlingen van de basisschool waar ze les geeft en die nu spoorloos zijn.

Bekijk hieronder het fragment uit Hart van Nederland.

Heftig: Emotionele <em>Afghanistan-demonstranten</em> op de Dam (video) Zaterdag is er in verschillende grote steden over de hele wereld gedemonstreerd om aandacht te vragen voor de onveilige situatie in Afghanistan. Duizenden mensen kwamen bijeen op de Dam in Amsterdam, waaronder ook Palwasha Hamzad. Zij sprak vrijdag in Hart van Nederland haar zorgen uit over twee leerlingen van de basisschool waar ze les geeft en die nu spoorloos zijn. Bekijk hieronder het fragment uit Hart van Nederland. Bekijk ook Op1: Natalie Righton maakte reconstructie van de evacuatiedagen in Afghanistan Bekijk deze video » Johan Derksen in Veronica Inside: "Sigrid Kaag is een gevaarlijke mevrouw" Bekijk deze video » CDA-Kamerlid Derk Boswijk in Humberto over situatie Afghanistan: "Afschuwelijk" Bekijk deze video »
Entertainment :
Heftig: Emotionele Afghanistan-demonstranten op de Dam (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Heftig: Emotionele Afghanistan-demonstranten op de Dam (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV