Doodeng: Joe Biden waarschuwt Louisiana voor zeer gevaarlijke orkaan Ida (video)

Doodeng: Joe Biden waarschuwt Louisiana voor zeer gevaarlijke orkaan Ida (video)

De president van de Verenigde Staten Joe Biden waarschuwt de mensen in Louisiana. Er komt namelijk een "zeer gevaarlijke orkaan" aan genaamd Ida. Bekijk de NOS-vide hieronder.

Lees verder onder de video.

Doodeng: <em>Joe Biden</em> waarschuwt <em>Louisiana</em> voor zeer gevaarlijke orkaan <em>Ida</em> (video) De president van de Verenigde Staten Joe Biden waarschuwt de mensen in Louisiana. Er komt namelijk een "zeer gevaarlijke orkaan" aan genaamd Ida. Bekijk de NOS-vide hieronder. Lees verder onder de video. Drukte op het vliegveldBiden laat weten: "Hij gaat nu recht op Louisiana af. Ik vraag de mensen: let op en wees voorbereid", aldus Biden. Veel mensen vluchten voor de orkaan en daarom is het erg druk op de vliegvelden. Eén bewoner laat zich niet gek maken: "Ik ben niet bang. Het komt, maar het is de natuur", zegt hij. Bekijk hierboven de NOS-beelden over orkaan Ida. Bekijk ook ZIEN: bijna kopje onder in Chinese metro: "Zeker 12 mensen overleden" Bekijk deze video » Zien: noodweer New York levert bizarre beelden op Bekijk deze video »

Drukte op het vliegveld
Biden laat weten: "Hij gaat nu recht op Louisiana af. Ik vraag de mensen: let op en wees voorbereid", aldus Biden. Veel mensen vluchten voor de orkaan en daarom is het erg druk op de vliegvelden. Eén bewoner laat zich niet gek maken: "Ik ben niet bang. Het komt, maar het is de natuur", zegt hij. Bekijk hierboven de NOS-beelden over orkaan Ida.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV