ZIEN: trailer historische dramafilm Spencer met Kristen Stewart als ongelukkige Lady Di

ZIEN: trailer historische dramafilm Spencer met Kristen Stewart als ongelukkige Lady Di

Neon Studios heeft de eerste teaser trailer van de film Spencer vrijgegeven. De film is geregisseerd door Pablo Larraín (onder andere bekend van de film 'Jackie'). De hoofdrollen worden vertolkt door Kristen Stewart, Timothy Spall, Jack Farthing, Sean Harris, en Sally Hawkins. Bekijk hieronder de trailer van Spencer.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

ZIEN: trailer historische dramafilm <em>Spencer</em> met Kristen Stewart als ongelukkige Lady Di Neon Studios heeft de eerste teaser trailer van de film Spencer vrijgegeven. De film is geregisseerd door Pablo Larraín (onder andere bekend van de film 'Jackie'). De hoofdrollen worden vertolkt door Kristen Stewart, Timothy Spall, Jack Farthing, Sean Harris, en Sally Hawkins. Bekijk hieronder de trailer van Spencer. Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies. Het verhaalHet huwelijk van prinses Diana en prins Charles is al lang bekoeld. Hoewel er vele geruchten gaan over affaires en een echtscheiding, wordt vrede bevolen voor de kerstfestiviteiten op het Queen's Sandringham Estate. Er wordt gegeten en gedronken, geschoten en gejaagd. Diana kent het spel. Maar dit jaar gaat de situatie veranderen. Vanaf 5 november 2021 is de film Spencer te zien in de Nederlandse bioscopen. Datum onder voorbehoud. The Crown: vergelijk de echte beelden van Charles & Diana met die uit de serie (video) Bekijk deze video » Beneath The Crown: Het echte verhaal van jeugd Diana Spencer met unieke beelden Bekijk deze video »
Trailer :
ZIEN: trailer historische dramafilm Spencer met Kristen Stewart als ongelukkige Lady Di

Het verhaal
Het huwelijk van prinses Diana en prins Charles is al lang bekoeld. Hoewel er vele geruchten gaan over affaires en een echtscheiding, wordt vrede bevolen voor de kerstfestiviteiten op het Queen's Sandringham Estate. Er wordt gegeten en gedronken, geschoten en gejaagd. Diana kent het spel. Maar dit jaar gaat de situatie veranderen.

Vanaf 5 november 2021 is de film Spencer te zien in de Nederlandse bioscopen. Datum onder voorbehoud.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV