Anna's brains aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Anna's brains aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Anna's brains aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Anna Gimbrère duikt in het nieuwe programma Anna's brains met een team uitvinders en wetenschappers in technische vragen van BN'ers. Elke maandag om 20:25 uur op NPO 3. PrikkelendKun je een auto opladen met de bliksem? Waarom is er nog geen zelfrijdende fiets? Is het mogelijk om op lucht te surfen? Wetenschapsjournalist Anna Gimbrère doet er alles aan om dit soort prikkelende vragen van verschillende bekende Nederlanders te beantwoorden. LefSamen met een team jonge uitvinders en wetenschappers zet ze wetenschappelijke kennis, lef en creativiteit in om tot spectaculaire antwoorden te komen. ExperimenterenWat volgt is een proces van testen, spectaculaire proeven en experimenteren om aan aan het eind van het programma de oplossing te presenteren aan de BN'ers. Of zij ook echt tevreden zullen zijn met de bijzondere oplossing die Anna en haar brains hebben bedacht, zal moeten blijken. Humberto: Anna Gimbrère laat bijzondere technische snufjes uit nieuw programma zien Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Anna Gimbrère duikt in het nieuwe programma Anna's brains met een team uitvinders en wetenschappers in technische vragen van BN'ers. Elke maandag om 20:25 uur op NPO 3.

Prikkelend
Kun je een auto opladen met de bliksem? Waarom is er nog geen zelfrijdende fiets? Is het mogelijk om op lucht te surfen? Wetenschapsjournalist Anna Gimbrère doet er alles aan om dit soort prikkelende vragen van verschillende bekende Nederlanders te beantwoorden.

Lef
Samen met een team jonge uitvinders en wetenschappers zet ze wetenschappelijke kennis, lef en creativiteit in om tot spectaculaire antwoorden te komen.

Experimenteren
Wat volgt is een proces van testen, spectaculaire proeven en experimenteren om aan aan het eind van het programma de oplossing te presenteren aan de BN'ers. Of zij ook echt tevreden zullen zijn met de bijzondere oplossing die Anna en haar brains hebben bedacht, zal moeten blijken.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV