Musical Awards, the Kick-off: Spring Awakening - Alles is kut

Musical Awards, the Kick-off: Spring Awakening - Alles is kut

Met de pop-rock musical Spring Awakening wordt geprobeerd meer jongeren naar de theaters te lokken. In de musical uitten jongeren hun kritiek op de maatschappij met schuttingtaal en andere krachttermen. Tijdens de kick-off van de Musical Awards werd zondagavond alvast getoond wat je zoal van de productie kunt verwachten. Bekijk het optreden van Alles is Kut hieronder.

Musical Awards, the Kick-off: Spring Awakening - <em>Alles is kut</em> Met de pop-rock musical Spring Awakening wordt geprobeerd meer jongeren naar de theaters te lokken. In de musical uitten jongeren hun kritiek op de maatschappij met schuttingtaal en andere krachttermen. Tijdens de kick-off van de Musical Awards werd zondagavond alvast getoond wat je zoal van de productie kunt verwachten. Bekijk het optreden van Alles is Kut hieronder. Je kunt ook de hele uitzending van Musical Awards, the Kick-off terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Musical Awards, the Kick-off: Spring Awakening - Alles is kut

Je kunt ook de hele uitzending van Musical Awards, the Kick-off terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Musical Awards, the Kick-off: Spring Awakening - Alles is kut of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV