Spectaculaire beelden: vliegtuig bevindt zich in het oog van orkaan Ida

Spectaculaire beelden: vliegtuig bevindt zich in het oog van orkaan Ida

Orkaan Ida raast momenteel over New Orleans en de staat Louisiana, waar hoge windsnelheden en liters regen veel schade aanrichten. De National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA) heeft spectaculaire beelden naar buiten gebracht vanuit het oog van de storm.

Lees verder onder de video.

Spectaculaire beelden: <em>vliegtuig</em> bevindt zich in het oog van <em>orkaan Ida</em> Orkaan Ida raast momenteel over New Orleans en de staat Louisiana, waar hoge windsnelheden en liters regen veel schade aanrichten. De National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA) heeft spectaculaire beelden naar buiten gebracht vanuit het oog van de storm. Lees verder onder de video. VliegtuigHet oog van de storm is het middelpunt van een orkaan, waar de storm eigenlijk omheen cirkelt. In dit middelpunt is er dus ogenschijnlijk niets aan de hand, maar het levert wel waanzinnige beelden op. De bemanning van een vliegtuigje durfde het aan om deze gevaarlijke trip te ondernemen. Bekijk de beelden van het oog van orkaan Ida hierboven. Bekijk ook Doodeng: Joe Biden waarschuwt Louisiana voor zeer gevaarlijke orkaan Ida (video) Bekijk deze video » Orkaan Ida komt aan, duizenden Amerikanen vluchten (video) Bekijk deze video »
Buitenland :
Spectaculaire beelden: vliegtuig bevindt zich in het oog van orkaan Ida

Vliegtuig
Het oog van de storm is het middelpunt van een orkaan, waar de storm eigenlijk omheen cirkelt. In dit middelpunt is er dus ogenschijnlijk niets aan de hand, maar het levert wel waanzinnige beelden op. De bemanning van een vliegtuigje durfde het aan om deze gevaarlijke trip te ondernemen.

Bekijk de beelden van het oog van orkaan Ida hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV