Bizarre beelen: extreme orkaan Ida raast over Louisiana

Bizarre beelen: extreme orkaan Ida raast over Louisiana

Orkaan Ida laat een spoor van vernieling achter in de Amerikaanse staat Louisiana. Ruim 700.000 huishoudens zitten zonder stroom en het water blijft stijgen. Ook zijn er windsnelheden gemeten van zo'n 240 kilometer per uur.

Bizarre beelen: extreme <em>orkaan Ida</em> raast over Louisiana Orkaan Ida laat een spoor van vernieling achter in de Amerikaanse staat Louisiana. Ruim 700.000 huishoudens zitten zonder stroom en het water blijft stijgen. Ook zijn er windsnelheden gemeten van zo'n 240 kilometer per uur. 16 jaar na KatrinaIn 2005 zorgde orkaan Katrina voor een enorme ramp in hetzelfde gebied, waarbij er meer dan 1800 doden vielen. De hoop is dat Louisiana nu beter voorbereid is op het noodweer. Bekijk de video van De Telegraaf hierboven Bekijk ook Heftig: Amerikaanse vrienden vast in lift, terwijl water stijgt (video) Bekijk deze video » Zien: noodweer New York levert bizarre beelden op Bekijk deze video »
Weer :
Bizarre beelen: extreme orkaan Ida raast over Louisiana

16 jaar na Katrina
In 2005 zorgde orkaan Katrina voor een enorme ramp in hetzelfde gebied, waarbij er meer dan 1800 doden vielen. De hoop is dat Louisiana nu beter voorbereid is op het noodweer.

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bizarre beelen: extreme orkaan Ida raast over Louisiana of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV