Chateau Meiland: Martien moet auto vol lege flessen wegbrengen

Chateau Meiland: Martien moet auto vol lege flessen wegbrengen

Na een verhuizing naar Frankrijk, de verbouwing van het Chateau en de verhuizing naar Hengelo, staat er in dit seizoen weer een nieuwe avontuur op de planning voor de familie Meiland: de verhuizing naar Noordwijk!

<em>Chateau Meiland</em>: Martien moet auto vol lege flessen wegbrengen Na een verhuizing naar Frankrijk, de verbouwing van het Chateau en de verhuizing naar Hengelo, staat er in dit seizoen weer een nieuwe avontuur op de planning voor de familie Meiland: de verhuizing naar Noordwijk! Dagelijkse problemenNatuurlijk zitten we klaar voor hysterisch gedoe en veel geregel. Martien zou Martien niet zijn als hij ook niet zijn dagelijkse problematiek, namelijk een auto vol lege flessen en oud papier, met zijn fans deelt. Dit moet hij allemaal wegbrengen in een veel te hete Audi cabrio, waarvan het dak niet open kan. Zwaar leven! Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 30 augustus te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Chateau Meiland terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Maandag in Chateau Meiland: Martien noemt Noordwijk een miskoop Bekijk deze video » Familie Meiland hysterisch op de solex: "Meid, waar gaan we helemaal heen?" Bekijk deze video »
TV :
Chateau Meiland: Martien moet auto vol lege flessen wegbrengen

Dagelijkse problemen
Natuurlijk zitten we klaar voor hysterisch gedoe en veel geregel. Martien zou Martien niet zijn als hij ook niet zijn dagelijkse problematiek, namelijk een auto vol lege flessen en oud papier, met zijn fans deelt. Dit moet hij allemaal wegbrengen in een veel te hete Audi cabrio, waarvan het dak niet open kan. Zwaar leven!

Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 30 augustus te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Chateau Meiland terugkijken via Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland: Martien moet auto vol lege flessen wegbrengen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV