Jordi in Khalid & Sophie: "Combinatie anabolen en partydrugs werd mij bijna fataal"

Jordi in Khalid & Sophie: "Combinatie anabolen en partydrugs werd mij bijna fataal"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 30 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken via Gids.tv.

Jordi in <em>Khalid &amp; Sophie</em>: &quot;Combinatie <em>anabolen en partydrugs</em> werd mij bijna fataal&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 30 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken via Gids.tv. Jordi zit bij Khalid & Sophie aan tafel om te praten over zijn ervaringen met anabolen. Jordi vertelt dat hij de anabole steroïden gebruikte om grotere benen te krijgen, terwijl hij het eigenlijk niet nodig had. De combinatie van partydrugs en anabolen werd hem bijna fataal. De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jordi in Khalid & Sophie: "Combinatie anabolen en partydrugs werd mij bijna fataal"

Jordi zit bij Khalid & Sophie aan tafel om te praten over zijn ervaringen met anabolen. Jordi vertelt dat hij de anabole steroïden gebruikte om grotere benen te krijgen, terwijl hij het eigenlijk niet nodig had. De combinatie van partydrugs en anabolen werd hem bijna fataal.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jordi in Khalid & Sophie: "Combinatie anabolen en partydrugs werd mij bijna fataal" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV