De nieuwe trailer vol soul, funk en actie in Shaft met Samuel L. Jackson

De nieuwe trailer vol soul, funk en actie in Shaft met Samuel L. Jackson

De nieuwe trailer vol soul, funk en actie in Shaft met Samuel L. Jackson Warner Bros heeft onlangs de splinternieuwe trailer van Shaft vrijgegeven. Met hoofdrollen voor Richard Roundtree, Jessie T. Usher en Samuel L. Jackson. Lees hier meer over deze film Shaft. Gids.tv bekijkt alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies. Vanaf 14 juni draait de film Shaft (ook bekend als de titel Son of Shaft) in de Noord-Amerikaanse bioscoopzalen. Een Nederlandse releasedatum is nog niet bekend. Als hier meer nieuws over is, lees je dat op Gids.tv.
Trailer

Warner Bros heeft onlangs de splinternieuwe trailer van Shaft vrijgegeven. Met hoofdrollen voor Richard Roundtree, Jessie T. Usher en Samuel L. Jackson. Lees hier meer over deze film Shaft.

Gids.tv bekijkt alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Vanaf 14 juni draait de film Shaft (ook bekend als de titel Son of Shaft) in de Noord-Amerikaanse bioscoopzalen. Een Nederlandse releasedatum is nog niet bekend. Als hier meer nieuws over is, lees je dat op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De nieuwe trailer vol soul, funk en actie in Shaft met Samuel L. Jackson of klik hier als je dit een leuke video vindt:

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »