Kijk LIVE naar persconferentie Louis van Gaal over Noorwegen - Nederland

Kijk LIVE naar persconferentie Louis van Gaal over Noorwegen - Nederland

Kijk LIVE naar <em>persconferentie Louis van Gaal</em> over Noorwegen - Nederland De nieuwe bondscoach Louis van Gaal geeft op dinsdag 31 augustus een persconferentie, waarin hij samen met een speler vooruitblikt op de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Noorwegen van woensdag. Zal Van Gaal al een tipje van de sluier oplichten wat betreft zijn opstelling en tactiek, of houdt hij de kaarten nog tegen de borst? Kijk hierboven op dinsdag 31 augustus vanaf 13.30 uur LIVE naar de persconferentie van Louis van Gaal. Bekijk ook Persconferentie Louis van Gaal: "Ik ga spelers meer duidelijkheid geven" Bekijk deze video » Jan Boskamp bij Veronica Inside over Louis van Gaal: "Wereldgozer!" Bekijk deze video »
Livestream :
Kijk LIVE naar persconferentie Louis van Gaal over Noorwegen - Nederland

De nieuwe bondscoach Louis van Gaal geeft op dinsdag 31 augustus een persconferentie, waarin hij samen met een speler vooruitblikt op de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Noorwegen van woensdag. Zal Van Gaal al een tipje van de sluier oplichten wat betreft zijn opstelling en tactiek, of houdt hij de kaarten nog tegen de borst?

Kijk hierboven op dinsdag 31 augustus vanaf 13.30 uur LIVE naar de persconferentie van Louis van Gaal.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar persconferentie Louis van Gaal over Noorwegen - Nederland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier