Boer zoekt Vrouw: Boer Rob over bijna verliezen van zoontje Olivier

Boer zoekt Vrouw: Boer Rob over bijna verliezen van zoontje Olivier

Boer Rob is een van de boeren die in het nieuwe seizoen van Boer zoekt Vrouw de liefde hoopt te vinden. In de kennismakingsuitzending vertelde hij Yvon Jaspers over een drama dat zich vier jaar geleden voltrok, toen zijn zoontje Olivier bijna verdronk: "Hij stond onder water in de waterput. Ik ben er meteen ingesprongen en hij was niks meer. Hij was verdronken eigenlijk."

'Na twee weken ontwaakt'
Ze spoedden zich direct met de ambulance naar het ziekenhuis, waar de artsen niet echt hoopvol bleken. Toch voltrok zich een wonder: "Na twee weken werd hij ontwaakt en was er helemaal niets aan hem meer te zien. Op eigen kracht heeft hij alles doorstaan. Het is zo gigantisch bijzonder dat het uiteindelijk goedgekomen is." Bekijk het fragment van Boer zoekt Vrouw hieronder.

<em>Boer zoekt Vrouw</em>: Boer Rob over bijna verliezen van zoontje Olivier Boer Rob is een van de boeren die in het nieuwe seizoen van Boer zoekt Vrouw de liefde hoopt te vinden. In de kennismakingsuitzending vertelde hij Yvon Jaspers over een drama dat zich vier jaar geleden voltrok, toen zijn zoontje Olivier bijna verdronk: "Hij stond onder water in de waterput. Ik ben er meteen ingesprongen en hij was niks meer. Hij was verdronken eigenlijk." 'Na twee weken ontwaakt'Ze spoedden zich direct met de ambulance naar het ziekenhuis, waar de artsen niet echt hoopvol bleken. Toch voltrok zich een wonder: "Na twee weken werd hij ontwaakt en was er helemaal niets aan hem meer te zien. Op eigen kracht heeft hij alles doorstaan. Het is zo gigantisch bijzonder dat het uiteindelijk goedgekomen is." Bekijk het fragment van Boer zoekt Vrouw hieronder. Het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw is vanaf januari te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle uitzendingen van Boer Zoekt Vrouw terugkijken bij Gids.tv Bekijk ook Boer zoekt Vrouw aanstaande zondag van start: bekijk hier de eerste beelden Bekijk deze video »

Het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw is vanaf januari te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle uitzendingen van Boer Zoekt Vrouw terugkijken bij Gids.tv


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Boer zoekt Vrouw: Boer Rob over bijna verliezen van zoontje Olivier of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV