Schokkende beelden: Peter Gillis en Nicol gaan van de glijbaan in Familie Gillis

Schokkende beelden: Peter Gillis en Nicol gaan van de glijbaan in Familie Gillis

Schokkende beelden uit de realityserie Familie Gillis: Massa is kassa. Peter Gillis en Nicol gaan van de glijbaan. Bekijk hieronder het fragment uit het nieuwe seizoen van Familie Gillis: Massa is kassa.

Lees verder onder de video.

Schokkende beelden: <em>Peter Gillis</em> en Nicol gaan van de glijbaan in <em>Familie Gillis</em> Schokkende beelden uit de realityserie Familie Gillis: Massa is kassa. Peter Gillis en Nicol gaan van de glijbaan. Bekijk hieronder het fragment uit het nieuwe seizoen van Familie Gillis: Massa is kassa. Lees verder onder de video. Glijbaan testDe Brabantse Peter is een echte selfmade miljonair. Ondanks een eenvoudige afkomst heeft hij zich opgewerkt tot een vermogend man. Als oprichter en enig eigenaar van De Oostappen Groep Vakantieparken zwaait hij momenteel de scepter over tien vakantieparken in Nederland en België. Samen met Nicol test hij een glijbaan maar komt tot de conclusie dat deze glijbaan meer voor de jeugd bedoeld is. Bekijk het fragment uit Familie Gillis: Massa is kassa hierboven. Familie Gillis: massa is kassa is dinsdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Familie Gillis: Mark Gillis doet 'kwaliteitscontrole' en eet hele keuken leeg Bekijk deze video » Chaos op de kartbaan door Familie Gillis: Peter komt niet meer uit de auto Bekijk deze video »

Glijbaan test
De Brabantse Peter is een echte selfmade miljonair. Ondanks een eenvoudige afkomst heeft hij zich opgewerkt tot een vermogend man. Als oprichter en enig eigenaar van De Oostappen Groep Vakantieparken zwaait hij momenteel de scepter over tien vakantieparken in Nederland en België. Samen met Nicol test hij een glijbaan maar komt tot de conclusie dat deze glijbaan meer voor de jeugd bedoeld is. Bekijk het fragment uit Familie Gillis: Massa is kassa hierboven.

Familie Gillis: massa is kassa is dinsdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Schokkende beelden: Peter Gillis en Nicol gaan van de glijbaan in Familie Gillis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV