Opsporing Verzocht: onderschepte lading cocaïne mogelijk aanleiding voor geweldsincidenten

Opsporing Verzocht: onderschepte lading cocaïne mogelijk aanleiding voor geweldsincidenten

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 31 augustus. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 31 augustus terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: onderschepte lading cocaïne mogelijk aanleiding voor <em>geweldsincidenten</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 31 augustus. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 31 augustus terugkijken. De ontvoering van begin deze maand in combinatie met twee brandstichtingen en twee incidenten met explosieven, ze hebben mogelijk allemaal met elkaar te maken. De aanleiding van deze serie geweldincidenten zou een onderschepte cocaïnetransport zijn. De politie is met man en macht op zoek naar de daders om slachtoffers te voorkomen aangezien de daders sluw te werk gaan: "Op een levensgevaarlijke manier die we niet vaak zien", aldus politie. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: onderschepte lading cocaïne mogelijk aanleiding voor geweldsincidenten

De ontvoering van begin deze maand in combinatie met twee brandstichtingen en twee incidenten met explosieven, ze hebben mogelijk allemaal met elkaar te maken. De aanleiding van deze serie geweldincidenten zou een onderschepte cocaïnetransport zijn. De politie is met man en macht op zoek naar de daders om slachtoffers te voorkomen aangezien de daders sluw te werk gaan: "Op een levensgevaarlijke manier die we niet vaak zien", aldus politie.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: onderschepte lading cocaïne mogelijk aanleiding voor geweldsincidenten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV