Opsporing Verzocht: onervaren daders op beeld van brandstichting bij appartement Nieuwegein

Opsporing Verzocht: onervaren daders op beeld van brandstichting bij appartement Nieuwegein

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 31 augustus. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 31 augustus terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: onervaren daders op beeld van brandstichting bij appartement <em>Nieuwegein</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 31 augustus. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 31 augustus terugkijken. Bij een appartement in Nieuwegein hebben twee daders geprobeerd brand te stichten op woensdag 9 december. Op de bewakingscamera's is te zien dat de twee daders weinig ervaring hadden door het klunzige gedrag. Ook spraken de twee nog met een belangrijke getuige die nacht, de politie is ook op zoek naar deze persoon. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: onervaren daders op beeld van brandstichting bij appartement Nieuwegein

Bij een appartement in Nieuwegein hebben twee daders geprobeerd brand te stichten op woensdag 9 december. Op de bewakingscamera's is te zien dat de twee daders weinig ervaring hadden door het klunzige gedrag. Ook spraken de twee nog met een belangrijke getuige die nacht, de politie is ook op zoek naar deze persoon.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: onervaren daders op beeld van brandstichting bij appartement Nieuwegein of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV