Jinek gemist? PvdA, GroenLinks én ChristenUnie vallen af, formatie nog niet in zicht

Jinek gemist? PvdA, GroenLinks én ChristenUnie vallen af, formatie nog niet in zicht

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 31 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? PvdA, GroenLinks én ChristenUnie vallen af, <em>formatie</em> nog niet in zicht Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 31 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv. We zijn inmiddels al bijna een half jaar verder en er is nog geen formatie gevormd. Daarbij is er nog weinig zicht op een nieuw kabinet. Vandaag is gebleken dat PvdA, GroenLinks én ChristenUnie af zijn gevallen. Er is volgens Mark Rutte pas zaken te doen wanneer GroenLinks en de PvdA zich van elkaar losmaken. Bekijk het fragment van Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? PvdA, GroenLinks én ChristenUnie vallen af, formatie nog niet in zicht

We zijn inmiddels al bijna een half jaar verder en er is nog geen formatie gevormd. Daarbij is er nog weinig zicht op een nieuw kabinet. Vandaag is gebleken dat PvdA, GroenLinks én ChristenUnie af zijn gevallen. Er is volgens Mark Rutte pas zaken te doen wanneer GroenLinks en de PvdA zich van elkaar losmaken.

Bekijk het fragment van Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? PvdA, GroenLinks én ChristenUnie vallen af, formatie nog niet in zicht of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV