Op1 gemist? Jan Lammers enorm enthousiast over Grand Prix Zandvoort

Op1 gemist? Jan Lammers enorm enthousiast over Grand Prix Zandvoort

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 31 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Jan Lammers is eigenlijk geboren in een auto, hij leefde de droom als autocoureur en is geboren en getogen in Zandvoort. Niet gek dat hij weg is van de Grand Prix en ook niet kan wachten tot het zover is: "Ik ben een zoon van Zandvoort geworden." Hij spreekt met enorm veel passie over de aankomende race en het enthousiasme wat er heerst in Nederland.

<em>Op1</em> gemist? <em>Jan Lammers</em> enorm enthousiast over Grand Prix Zandvoort Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 31 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Jan Lammers is eigenlijk geboren in een auto, hij leefde de droom als autocoureur en is geboren en getogen in Zandvoort. Niet gek dat hij weg is van de Grand Prix en ook niet kan wachten tot het zover is: "Ik ben een zoon van Zandvoort geworden." Hij spreekt met enorm veel passie over de aankomende race en het enthousiasme wat er heerst in Nederland. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Jan Lammers enorm enthousiast over Grand Prix Zandvoort

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Jan Lammers enorm enthousiast over Grand Prix Zandvoort of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV