Zien: het shirt van Nicky Verstappen gaat nu altijd mee met Royce de Vries

Zien: het shirt van Nicky Verstappen gaat nu altijd mee met Royce de Vries

Het behoorde zonder twijfel tot de dierbaarste bezittingen van Peter R. de Vries: het Ajax-shirt van Nicky Verstappen. Nu Peter is overleden, heeft Berthie Verstappen besloten dat het shirt in het bezit van de familie De Vries blijft. En dus neemt zoon Royce het vanaf nu altijd mee.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van dinsdag 31 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Zien: het shirt van <em>Nicky Verstappen</em> gaat nu altijd mee met <em>Royce de Vries</em> Het behoorde zonder twijfel tot de dierbaarste bezittingen van Peter R. de Vries: het Ajax-shirt van Nicky Verstappen. Nu Peter is overleden, heeft Berthie Verstappen besloten dat het shirt in het bezit van de familie De Vries blijft. En dus neemt zoon Royce het vanaf nu altijd mee. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van dinsdag 31 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. "Peetje"Het is mooi om te zien hoe drie mensen uit de naastenkring van Peter R. de Vries aan tafel met elkaar praten over het shirt, de gedeelde liefde van Nicky en Peter voor Ajax en de keer dat Peter met de familie Verstappen naar een wedstrijd van de Amsterdamse voetbalclub ging. Khalid Kasem en Berthie noemen Peter R. de Vries zelfs bij zijn bijnaam, "Peetje". Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: het shirt van Nicky Verstappen gaat nu altijd mee met Royce de Vries

"Peetje"
Het is mooi om te zien hoe drie mensen uit de naastenkring van Peter R. de Vries aan tafel met elkaar praten over het shirt, de gedeelde liefde van Nicky en Peter voor Ajax en de keer dat Peter met de familie Verstappen naar een wedstrijd van de Amsterdamse voetbalclub ging. Khalid Kasem en Berthie noemen Peter R. de Vries zelfs bij zijn bijnaam, "Peetje".

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: het shirt van Nicky Verstappen gaat nu altijd mee met Royce de Vries of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV