Jinek gemist? Mick van Wely over stille tocht Tanja Groen

Jinek gemist? Mick van Wely over stille tocht Tanja Groen

Donderdagavond vond in Maastricht een stille tocht plaats, voor de al 28 jaar vermiste Tanja Groen: "Zo'n tocht is heel belangrijk. Iedere mogelijkheid die je hebt om aandacht te geven aan een oude zaak is belangrijk. Het genereert iedere keer weer informatie", aldus misdaadverslaggever Mick van Wely.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 31 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

<em>Jinek gemist?</em> Mick van Wely over stille tocht Tanja Groen Donderdagavond vond in Maastricht een stille tocht plaats, voor de al 28 jaar vermiste Tanja Groen: "Zo'n tocht is heel belangrijk. Iedere mogelijkheid die je hebt om aandacht te geven aan een oude zaak is belangrijk. Het genereert iedere keer weer informatie", aldus misdaadverslaggever Mick van Wely. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 31 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.
TV :
Jinek gemist? Mick van Wely over stille tocht Tanja Groen


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Mick van Wely over stille tocht Tanja Groen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV