Jinek: Karsu (Beste Zangers) zingt 'Çok Uzaklarda'

Jinek: Karsu (Beste Zangers) zingt 'Çok Uzaklarda'

Karsu Dönmez is vanaf donderdag te zien in het nieuwe seizoen van Beste Zangers. Bij Jinek gaf de zangeres dinsdagavond alvast een voorproefje van wat we zoal van haar kunnen verwachten de komende weken. Bekijk het nummer 'Çok Uzaklarda' hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 31 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Jinek: Karsu (<em>Beste Zangers</em>) zingt 'Çok Uzaklarda' Karsu Dönmez is vanaf donderdag te zien in het nieuwe seizoen van Beste Zangers. Bij Jinek gaf de zangeres dinsdagavond alvast een voorproefje van wat we zoal van haar kunnen verwachten de komende weken. Bekijk het nummer 'Çok Uzaklarda' hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 31 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv. Het nieuwe seizoen van Beste Zangers is vanaf donderdag 2 september iedere week rond 20:35 uur te zien op NPO1. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Beste Zangers terugkijken via Gids.tv.
TV :
Jinek: Karsu (Beste Zangers) zingt 'Çok Uzaklarda'

Het nieuwe seizoen van Beste Zangers is vanaf donderdag 2 september iedere week rond 20:35 uur te zien op NPO1. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Beste Zangers terugkijken via Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek: Karsu (Beste Zangers) zingt 'Çok Uzaklarda' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV