Restaurant Misverstand: Johnny de Mol reserveert onder de naam Chris Zegers

Restaurant Misverstand: Johnny de Mol reserveert onder de naam Chris Zegers

In Restaurant Misverstand worden mensen gevolgd met dementie die tijdelijk als restaurantmedewerker aan het werk gaan, onder de bezielende leiding van chef-kok Ron Blaauw. Vanavond is de eerste aflevering te zien bij SBS6!

"Dan lacht de wereld terug"
Johnny de Mol laat in dit programma op een waardige, ontroerende en soms humoristische manier zien welke maatschappelijke vraagstukken samenhangen met dementie. Hij grapt in aflevering 1 met de vrouw waarmee hij even gaat oefenen en zegt dat hij als Chris Zegers heeft gereserveerd. "Als je begint te lachen, dan lacht de wereld terug", voegt hij eraan toe. Het programma wordt gemaakt in nauwe samenwerking met Alzheimer Nederland.

Restaurant Misverstand is vanaf woensdag 1 september te zien om 21:30 uur op SBS6. Je kunt vanaf dan de leukste fragmenten van Restaurant Misverstand terugkijken via Gids.tv.

<em>Restaurant Misverstand</em>: <em>Johnny de Mol</em> reserveert onder de naam <em>Chris Zegers</em> In Restaurant Misverstand worden mensen gevolgd met dementie die tijdelijk als restaurantmedewerker aan het werk gaan, onder de bezielende leiding van chef-kok Ron Blaauw. Vanavond is de eerste aflevering te zien bij SBS6! "Dan lacht de wereld terug"Johnny de Mol laat in dit programma op een waardige, ontroerende en soms humoristische manier zien welke maatschappelijke vraagstukken samenhangen met dementie. Hij grapt in aflevering 1 met de vrouw waarmee hij even gaat oefenen en zegt dat hij als Chris Zegers heeft gereserveerd. "Als je begint te lachen, dan lacht de wereld terug", voegt hij eraan toe. Het programma wordt gemaakt in nauwe samenwerking met Alzheimer Nederland. Restaurant Misverstand is vanaf woensdag 1 september te zien om 21:30 uur op SBS6. Je kunt vanaf dan de leukste fragmenten van Restaurant Misverstand terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Restaurant Misverstand: Mijnnie had het gevoel dat haar Alzheimer weg was (video) Bekijk deze video » Nieuw: Johnny de Mol krijgt verkeerd gerecht in Restaurant Misverstand: vanaf 1 september bij SBS6 Bekijk deze video »
TV :
Restaurant Misverstand: Johnny de Mol reserveert onder de naam Chris Zegers


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Restaurant Misverstand: Johnny de Mol reserveert onder de naam Chris Zegers of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV