Tour de Frans gemist? Angela Groothuizen over haar eerste salaris

Tour de Frans gemist? Angela Groothuizen over haar eerste salaris

Frans Bauer is weer op de buis met een nieuw programma, genaamd Tour de Frans. Dit nieuwe muziekprgramma was gisteren (31 augustus) voor het eerst op televisie te zien en de trotse zanger bedankt via social meida alle kijkers voor het kijken. Ook deelt hij een fragment van de eerste aflevering met Angela Groothuizen.

Lees verder onder de video.

<em>Tour de Frans</em> gemist? <em>Angela Groothuizen</em> over haar eerste salaris Frans Bauer is weer op de buis met een nieuw programma, genaamd Tour de Frans. Dit nieuwe muziekprgramma was gisteren (31 augustus) voor het eerst op televisie te zien en de trotse zanger bedankt via social meida alle kijkers voor het kijken. Ook deelt hij een fragment van de eerste aflevering met Angela Groothuizen. Lees verder onder de video. Eerste salarisFrans schrijft: "Bedankt voor het kijken naar “Tour de Frans“ volgende week zijn we er weer 20:30 RTL4!! Kijk ons programma terug op Videoland. Bekijk hierboven het fragment terug van Tour de Frans met Angela's verhaal over haar eerste salaris. Tour de Frans is vanaf dinsdag 31 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Tour de Frans terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Frans Bauer hoopt op hoge kijkcijfers Tour de Frans Bekijk deze video » Bekijk de promo van Tour de Frans: vanaf dinsdag te zien bij RTL 4 Bekijk deze video »

Eerste salaris
Frans schrijft: "Bedankt voor het kijken naar “Tour de Frans“ volgende week zijn we er weer 20:30 RTL4!! Kijk ons programma terug op Videoland. Bekijk hierboven het fragment terug van Tour de Frans met Angela's verhaal over haar eerste salaris.

Tour de Frans is vanaf dinsdag 31 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Tour de Frans terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tour de Frans gemist? Angela Groothuizen over haar eerste salaris of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV