Zien: Janine en Ludo krijgen grote schok te verwerken in trailer GTST

Zien: Janine en Ludo krijgen grote schok te verwerken in trailer GTST

GTST-kijkers zaten deze zomer allemaal in ongewisse over de zomercliffhanger van de soapserie en traditiegetrouw start het nieuwe seizoen van 'Goede Tijden, Slechte Tijden' met een knal. Voor Ludo en Janine lijkt er namelijk een onaangename verassing op het pad te komen. Het nieuwe seizoen van GTST is elke maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4 en terug én vooruit te kijken bij Videoland.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.

Zien: <em>Janine en Ludo</em> krijgen grote schok te verwerken in <em>trailer GTST</em> GTST-kijkers zaten deze zomer allemaal in ongewisse over de zomercliffhanger van de soapserie en traditiegetrouw start het nieuwe seizoen van 'Goede Tijden, Slechte Tijden' met een knal. Voor Ludo en Janine lijkt er namelijk een onaangename verassing op het pad te komen. Het nieuwe seizoen van GTST is elke maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4 en terug én vooruit te kijken bij Videoland. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.
TV :
Zien: Janine en Ludo krijgen grote schok te verwerken in trailer GTST


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Janine en Ludo krijgen grote schok te verwerken in trailer GTST of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV