Dit Was Het Nieuws gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dit Was Het Nieuws gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dit Was Het Nieuws gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Dit Was Het Nieuws: wat gebeurde er deze zomer? Bekijk deze video » Youp van 't Hek in DWHN: "Ze weigerden me op de IC" Bekijk deze video » Dit Was Het Nieuws gemist? Youp van 't Hek over Afganistan Bekijk deze video » DWHN: Youp van 't Hek raakt nogal eens een paaltje met zijn auto Bekijk deze video » De satirische nieuwsquiz Dit Was Het Nieuws is weer terug op tv met een nieuwe reeks, elke donderdag rond 21:40 uur op NPO 1. TeamcaptainsPresentator Harm Edens ontvangt naast vaste teamcaptain Jan Jaap van der Wal om de week stand-upcomedian Patrick Laureij en cabaretier Daniël Arends. Zij vervanger Peter Pannekoek, die druk is met de voorbereiding op zijn oudejaarsconference. GastenOnder anderen Paul de Leeuw, Sybrand Buma en Lauren Verster schuiven de komende weken aan. In deze eerste aflevering van het nieuwe seizoen zijn cabaretier Youp van 't Hek en acteur, schrijver en regisseur Niek Barendsen te gast. Dit Was Het Nieuws: Peter Pannekoek geniet van mensen die door ijs zakken Bekijk deze video » Peter Pannekoek in Dit Was Het Nieuws: "Ik ben een mongool op de weg" Bekijk deze video » Dit Was Het Nieuws seizoen 40: bekijk een aantal van de beste fragmenten Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

De satirische nieuwsquiz Dit Was Het Nieuws is weer terug op tv met een nieuwe reeks, elke donderdag rond 21:40 uur op NPO 1.

Teamcaptains
Presentator Harm Edens ontvangt naast vaste teamcaptain Jan Jaap van der Wal om de week stand-upcomedian Patrick Laureij en cabaretier Daniël Arends. Zij vervanger Peter Pannekoek, die druk is met de voorbereiding op zijn oudejaarsconference.

Gasten
Onder anderen Paul de Leeuw, Sybrand Buma en Lauren Verster schuiven de komende weken aan. In deze eerste aflevering van het nieuwe seizoen zijn cabaretier Youp van 't Hek en acteur, schrijver en regisseur Niek Barendsen te gast.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Dit Was Het Nieuws

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV