Radio-dj Frank Dane reageert op nieuwe ABBA muziek: 'Draak van een ding'

Radio-dj Frank Dane reageert op nieuwe ABBA muziek: 'Draak van een ding'

Het is vandaag een grote dag voor alle ABBA-fans: na 39 jaar komt er eindelijke nieuwe muziek van de Zweedse band. De band heeft vanmorgen een website gelanceerd ABBA Voyage, waar je je in kunt schrijven voor hun nieuwste 'project'. Frank Dane reageert bij RTL Boulevard op de nieuwe muziek van ABBA.

Tekst gaat verder onder de video.

Radio-dj <em>Frank Dane</em> reageert op nieuwe <em>ABBA muziek</em>: 'Draak van een ding' Het is vandaag een grote dag voor alle ABBA-fans: na 39 jaar komt er eindelijke nieuwe muziek van de Zweedse band. De band heeft vanmorgen een website gelanceerd ABBA Voyage, waar je je in kunt schrijven voor hun nieuwste 'project'. Frank Dane reageert bij RTL Boulevard op de nieuwe muziek van ABBA. Tekst gaat verder onder de video. 'Draak van een ding'ABBA heeft zojuist, tijdens de grootschalige lancering van een nieuwe reis, ABBA Voyage, twee nieuwe singles uitgebracht en daarnaast ook nog eens een heel nieuw album aangekondigd, dat op 5 november uit gaat komen en Voyage zal gaan heten. Frank Dane is razend enthousiast over de nieuwe muziek en noemt het 'Een draak van een ding'. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.
TV :
Radio-dj Frank Dane reageert op nieuwe ABBA muziek: 'Draak van een ding'

'Draak van een ding'
ABBA heeft zojuist, tijdens de grootschalige lancering van een nieuwe reis, ABBA Voyage, twee nieuwe singles uitgebracht en daarnaast ook nog eens een heel nieuw album aangekondigd, dat op 5 november uit gaat komen en Voyage zal gaan heten. Frank Dane is razend enthousiast over de nieuwe muziek en noemt het 'Een draak van een ding'.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Radio-dj Frank Dane reageert op nieuwe ABBA muziek: 'Draak van een ding' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV