RTL Boulevard: Clarice Stenger over bizarre Parkkademoord in Rotterdam

RTL Boulevard: Clarice Stenger over bizarre Parkkademoord in Rotterdam

Fabian E. raakte twee jaar geleden te water met zijn auto en wist zichzelf ternauwernood te redden. Eenmaal op de kade blijkt Fabian een steekwond in zijn borst te hebben. Als Fabian uren later in het ziekenhuis bijkomt en uiteindelijk vertelt dat er nog een vrouw in de auto zat, vindt de politie haar levenloze lichaam met meerdere steekwonden in de gezonken auto. Vandaag begon de bizarre rechtszaak in Rotterdam, Clarice Stenger praat ons bij.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.

RTL Boulevard: <em>Clarice Stenger</em> over bizarre <em>Parkkademoord</em> in Rotterdam Fabian E. raakte twee jaar geleden te water met zijn auto en wist zichzelf ternauwernood te redden. Eenmaal op de kade blijkt Fabian een steekwond in zijn borst te hebben. Als Fabian uren later in het ziekenhuis bijkomt en uiteindelijk vertelt dat er nog een vrouw in de auto zat, vindt de politie haar levenloze lichaam met meerdere steekwonden in de gezonken auto. Vandaag begon de bizarre rechtszaak in Rotterdam, Clarice Stenger praat ons bij. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.
TV :
RTL Boulevard: Clarice Stenger over bizarre Parkkademoord in Rotterdam


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Clarice Stenger over bizarre Parkkademoord in Rotterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV