Beste Zangers gemist? Belle Perez treedt op met 'Love of my life'

Beste Zangers gemist? Belle Perez treedt op met 'Love of my life'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 2 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beste Zangers</em> gemist? <em>Belle Perez</em> treedt op met 'Love of my life' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 2 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Belle en Roel hebben een gemeenschappelijke interesse, beiden zijn groot fan van rockband Queen. De keuze van Belle om het liedje 'Love of my life' van Queen te zingen was vanzelfsprekend. Het nummer is het favoriete Queen-liedje van Roel. Bekijk het fragment hierboven. Beste Zangers is elke donderdag om 20.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beste Zangers gemist? Belle Perez treedt op met 'Love of my life'

Belle en Roel hebben een gemeenschappelijke interesse, beiden zijn groot fan van rockband Queen. De keuze van Belle om het liedje 'Love of my life' van Queen te zingen was vanzelfsprekend. Het nummer is het favoriete Queen-liedje van Roel.

Bekijk het fragment hierboven. Beste Zangers is elke donderdag om 20.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beste Zangers gemist? Belle Perez treedt op met 'Love of my life' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV