Wouter de Winther bij Jinek over formatie: "PvdA en GroenLinks voelen zich genaaid"

Wouter de Winther bij Jinek over formatie: "PvdA en GroenLinks voelen zich genaaid"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 2 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Wouter de Winther bij <em>Jinek</em> over formatie: &quot;PvdA en GroenLinks voelen zich genaaid&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 2 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. De formatie van een nieuw kabinet begint zo langzamerhand uit te lopen op een regelrechte farce. Informateur Mariëtte Hamer adviseert een minderheidskabinet, maar D66 ziet het niet zitten om met twee rechtse partijen een kabinet te vormen. PvdA en GroenLinks voelen zich volgens Wouter de Winther "genaaid" omdat ze bijna mee mochten doen. Is er een uitweg uit de impasse te vinden? Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Wouter de Winther bij Jinek over formatie: "PvdA en GroenLinks voelen zich genaaid"

De formatie van een nieuw kabinet begint zo langzamerhand uit te lopen op een regelrechte farce. Informateur Mariëtte Hamer adviseert een minderheidskabinet, maar D66 ziet het niet zitten om met twee rechtse partijen een kabinet te vormen. PvdA en GroenLinks voelen zich volgens Wouter de Winther "genaaid" omdat ze bijna mee mochten doen. Is er een uitweg uit de impasse te vinden?

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wouter de Winther bij Jinek over formatie: "PvdA en GroenLinks voelen zich genaaid" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV