Jinek: Mart Hoogkamer emotioneel na awarduitreiking door moeder

Jinek: Mart Hoogkamer emotioneel na awarduitreiking door moeder

Het nummer Ik Ga Zwemmen van Mart Hoogkamer is inmiddels al meer dan 10 miljoen keer gestreamd en dat levert hem een bijzondere award op. Die prijs werd hem donderdagavond live in de uitzending van Jinek uitgereikt door niemand minder dan zijn moeder en dat zag de volkszanger even niet aankomen.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 2 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Jinek: <em>Mart Hoogkamer</em> emotioneel na awarduitreiking door moeder Het nummer Ik Ga Zwemmen van Mart Hoogkamer is inmiddels al meer dan 10 miljoen keer gestreamd en dat levert hem een bijzondere award op. Die prijs werd hem donderdagavond live in de uitzending van Jinek uitgereikt door niemand minder dan zijn moeder en dat zag de volkszanger even niet aankomen. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 2 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Jinek: Mart Hoogkamer emotioneel na awarduitreiking door moeder


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek: Mart Hoogkamer emotioneel na awarduitreiking door moeder of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV