Koen Kardashian WOEST: 'Ik heb wél contact met Jaimie Vaes en Estelle Cruijff!' (video)

Koen Kardashian WOEST: 'Ik heb wél contact met Jaimie Vaes en Estelle Cruijff!' (video)

Instagrammer Koen Pieter van Dijk, bij sommigen ook wel bekend als Koen Kardashian, voelt zich genoodzaakt te reageren op heftige roddels die over hem de ronde doen. Zo zou hij niet langer contact hebben met Jaimie Vaes en Estelle Cruijff en dat zou natuurlijk echt een drama zijn. Maar wees gerust, het is niet waar: "Ik spreek ze elke dag en ze zijn heel lief voor me in deze tijd", laat hij weten. Met 'deze tijd' refereert Kardashian overigens aan het feit dat hij momenteel aan het afkicken is, zoals hij op redelijk dramatische wijze aan de wereld liet zien. Zijn hele reactie op de zeer nare roddels zie je hieronder, in de video die hij op Instagram plaatste.

Koen Kardashian <em>WOEST</em>: 'Ik heb wél contact met Jaimie Vaes en Estelle Cruijff!' (video) Instagrammer Koen Pieter van Dijk, bij sommigen ook wel bekend als Koen Kardashian, voelt zich genoodzaakt te reageren op heftige roddels die over hem de ronde doen. Zo zou hij niet langer contact hebben met Jaimie Vaes en Estelle Cruijff en dat zou natuurlijk echt een drama zijn. Maar wees gerust, het is niet waar: "Ik spreek ze elke dag en ze zijn heel lief voor me in deze tijd", laat hij weten. Met 'deze tijd' refereert Kardashian overigens aan het feit dat hij momenteel aan het afkicken is, zoals hij op redelijk dramatische wijze aan de wereld liet zien. Zijn hele reactie op de zeer nare roddels zie je hieronder, in de video die hij op Instagram plaatste. Bekijk ook Jaimie Vaes over relatie met Lil' Kleine: "Denk niet dat 1,2,3 weer zal omslaan" (video) Bekijk deze video » Zien: heeft Samantha de Jong nu alweer een nieuwe vriend? Bekijk deze video »
Show :
Koen Kardashian WOEST: 'Ik heb wél contact met Jaimie Vaes en Estelle Cruijff!' (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Koen Kardashian WOEST: 'Ik heb wél contact met Jaimie Vaes en Estelle Cruijff!' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV