Video: Formule 1 Zandvoort heeft wat weg van festival zonder muziek

Video: Formule 1 Zandvoort heeft wat weg van festival zonder muziek

De mensen bleven maar komen naar het circuit van Zandvoort. Coronatechnisch was het niet het meest verantwoord, duizenden mensen stonden dicht op elkaar en het begon al zodra mensen de trein uitkwamen. Bij de evenementensector schiet dat toch in het verkeerde keelgat, de Formule 1 heeft namelijk wat weg van een festival, maar dan zonder muziek.

Bekijk de video van NU hieronder.

Video: <em>Formule 1</em> Zandvoort heeft wat weg van <em>festival</em> zonder muziek De mensen bleven maar komen naar het circuit van Zandvoort. Coronatechnisch was het niet het meest verantwoord, duizenden mensen stonden dicht op elkaar en het begon al zodra mensen de trein uitkwamen. Bij de evenementensector schiet dat toch in het verkeerde keelgat, de Formule 1 heeft namelijk wat weg van een festival, maar dan zonder muziek. Bekijk de video van NU hieronder. Bekijk ook Interview met Yuki Tsunoda over Formule 1 en keuze nummer 22 Bekijk deze video » Caroline van der Plas in Op1 over straaljagers bij Formule 1: "Overheid steekt middelvinger op" Bekijk deze video » Video: Eric Corton vindt doorgaan Grand Prix Zandvoort ridicuul Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Formule 1 Zandvoort heeft wat weg van festival zonder muziek


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Formule 1 Zandvoort heeft wat weg van festival zonder muziek of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV