Gerald Roethof bij Op1: "Bekir E. wordt leugenachtig en een sensatiezoeker genoemd"

Gerald Roethof bij Op1: "Bekir E. wordt leugenachtig en een sensatiezoeker genoemd"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 3 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Gerald Roethof bij <em>Op1</em>: &quot;Bekir E. wordt leugenachtig en een <em>sensatiezoeker</em> genoemd&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 3 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De nieuwe getuige in de zaak rond Nicky Verstappen is de voor de moord veroordeelde Bekir E. Gerald Roethof, de advocaat van Jos B., zegt daarover bij Op1: "Deze meneer wordt leugenachtig en een sensatiezoeker genoemd. Nu beweert hij dat mijn client een verklaring zou hebben afgelegd." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Gerald Roethof bij Op1: "Bekir E. wordt leugenachtig en een sensatiezoeker genoemd"

De nieuwe getuige in de zaak rond Nicky Verstappen is de voor de moord veroordeelde Bekir E. Gerald Roethof, de advocaat van Jos B., zegt daarover bij Op1: "Deze meneer wordt leugenachtig en een sensatiezoeker genoemd. Nu beweert hij dat mijn client een verklaring zou hebben afgelegd."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Gerald Roethof bij Op1: "Bekir E. wordt leugenachtig en een sensatiezoeker genoemd" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV