Klassieker I (Who Have Nothing) van Tom Jones door Ed Palermo in The Voice Senior

Klassieker I (Who Have Nothing) van Tom Jones door Ed Palermo in The Voice Senior

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Senior van vrijdag 3 september. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Senior van 3 september terugkijken bij Gids.tv.

Klassieker <em>I (Who Have Nothing)</em> van Tom Jones door Ed Palermo in <em>The Voice Senior</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Senior van vrijdag 3 september. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Senior van 3 september terugkijken bij Gids.tv. Een enorm bereik heeft Ed Palermo. Hij zing het nummer 'I (Who Have Nothing)' van Tom Jones tijdens The Blind Auditions. Angela is de eerste coach die draait voor Ed, niet lang daarna draaien ook de rest van de coaches. "Grote stem in een groot lijf. Ik zie nu wat voor een galmkast eromheen zit", aldus Angela. The Voice Senior gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Senior terugkijken bij Gids.tv.
The Voice :
Klassieker I (Who Have Nothing) van Tom Jones door Ed Palermo in The Voice Senior

Een enorm bereik heeft Ed Palermo. Hij zing het nummer 'I (Who Have Nothing)' van Tom Jones tijdens The Blind Auditions. Angela is de eerste coach die draait voor Ed, niet lang daarna draaien ook de rest van de coaches. "Grote stem in een groot lijf. Ik zie nu wat voor een galmkast eromheen zit", aldus Angela.

The Voice Senior gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Senior terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV