ZIEN: trailer explosieve rampenfilm Moonfall van makers Independence Day

ZIEN: trailer explosieve rampenfilm Moonfall van makers Independence Day

Lionsgate heeft de eerste trailer van de film Moonfall vrijgegeven. Begin volgend jaar staat een bombastische rampenfilm op het programma. Regisseur Roland Emmerich (bekend van de films The Day After Tomorrow, 2012 en Midway) trekt weer alle special effects-registers los met actrice Halle Berry in de hoofdrol.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

ZIEN: trailer explosieve rampenfilm <em>Moonfall</em> van makers <em>Independence Day</em> Lionsgate heeft de eerste trailer van de film Moonfall vrijgegeven. Begin volgend jaar staat een bombastische rampenfilm op het programma. Regisseur Roland Emmerich (bekend van de films The Day After Tomorrow, 2012 en Midway) trekt weer alle special effects-registers los met actrice Halle Berry in de hoofdrol. Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies. Het verhaalDoor een mysterieuze kracht wijkt de maan van zijn baan rond de aarde af en stevenen ze op elkaar af. Met maar een paar weken te gaan voor de vernietiging van de wereld denkt de voormalig astronaute Jo Fowler de oplossing gevonden te hebben. Ze wordt echter enkel geloofd door de astronaut Brian Harper en de samenzweringstheoreticus K.C. Houseman. Samen beginnen ze een laatste en gevaarlijke missie in de ruimte om Moeder aarde te redden. Vanaf 4 februari 2022 is de film Moonfall te zien in de Nederlandse bioscopen. (datum onder voorbehoud). Trailer: Greenland, met Gerard Butler, vanaf 13 november op Amazon Prime Bekijk deze video » Bekijk de teaser van The Guilty, binnenkort te zien op Netflix Bekijk deze video » ZIEN: trailer peperdure Netflix-Original Red Notice met Dwayne Johnson en Gal Gadot Bekijk deze video »
Trailer :
ZIEN: trailer explosieve rampenfilm Moonfall van makers Independence Day

Het verhaal
Door een mysterieuze kracht wijkt de maan van zijn baan rond de aarde af en stevenen ze op elkaar af. Met maar een paar weken te gaan voor de vernietiging van de wereld denkt de voormalig astronaute Jo Fowler de oplossing gevonden te hebben. Ze wordt echter enkel geloofd door de astronaut Brian Harper en de samenzweringstheoreticus K.C. Houseman. Samen beginnen ze een laatste en gevaarlijke missie in de ruimte om Moeder aarde te redden.

Vanaf 4 februari 2022 is de film Moonfall te zien in de Nederlandse bioscopen. (datum onder voorbehoud).


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op ZIEN: trailer explosieve rampenfilm Moonfall van makers Independence Day of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV