Ruben Nicolai met hilarische combinaties van namen in Oh, Wat Een Jaar!

Ruben Nicolai met hilarische combinaties van namen in Oh, Wat Een Jaar!

We gaan weer even een stukje terug in de tijd met Oh, Wat Een Jaar. In de aflevering van vanavond kunnen we horen hoe Ruben Nicolai de meest hilarische combinaties van namen maakt. Wat gebeurd er namelijk als twee BN'ers met passende namen met elkaar trouwen? Nou dan krijg je het volgende: "Froukje de Both en Maurice de Hond zouden Froukje de Hondenbot worden."

Bekijk het fragment uit Oh, Wat Een Jaar hieronder.

Oh, Wat Een Jaar! is iedere zaterdag te zien bij RTL 4 om 20.00 uur. Je kunt alle afleveringen van Oh, Wat Een Jaar! terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ruben Nicolai</em> met hilarische combinaties van namen in <em>Oh, Wat Een Jaar!</em> We gaan weer even een stukje terug in de tijd met Oh, Wat Een Jaar. In de aflevering van vanavond kunnen we horen hoe Ruben Nicolai de meest hilarische combinaties van namen maakt. Wat gebeurd er namelijk als twee BN'ers met passende namen met elkaar trouwen? Nou dan krijg je het volgende: "Froukje de Both en Maurice de Hond zouden Froukje de Hondenbot worden." Bekijk het fragment uit Oh, Wat Een Jaar hieronder. Oh, Wat Een Jaar! is iedere zaterdag te zien bij RTL 4 om 20.00 uur. Je kunt alle afleveringen van Oh, Wat Een Jaar! terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: nieuw seizoen Oh, Wat Een Jaar! vanaf zaterdag 28 augustus te zien Bekijk deze video » Carlo Boszhard baalt van outfit in Oh, Wat Een Jaar!: ''Dit is toch verschrikkelijk!'' Bekijk deze video » Bekijk de promo van Oh Wat een Jaar! met Mattie Valk & Marieke Elsinga Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ruben Nicolai met hilarische combinaties van namen in Oh, Wat Een Jaar! of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV