Samenvatting vrije training 3 GP van Zandvoort: code rood na crash van Carlos Sainz

Samenvatting vrije training 3 GP van Zandvoort: code rood na crash van Carlos Sainz

Nederland heeft zich weer klaargemaakt voor de tweede dag van de Grand Prix van Zandvoort. De derde vrije training staat op de planning, Zandvoort stroomt deze zaterdagmiddag weer vol met racefans.

Samenvatting <em>vrije training 3</em> GP van Zandvoort: code rood na crash van <em>Carlos Sainz</em> Nederland heeft zich weer klaargemaakt voor de tweede dag van de Grand Prix van Zandvoort. De derde vrije training staat op de planning, Zandvoort stroomt deze zaterdagmiddag weer vol met racefans. Verkeerd insturenNa het verkeerd insturen in de Hugenholtzbocht, maakt Carlos Sainz van Ferrari een flinke klap, code rood wordt afgegeven als gevolg. Na een tijd mochten de coureurs weer verder. Bottas en Hamilton pakten in eerste instantie een goede tijd, maar het is wachten op Max Verstappen. Hij is tijdens deze derde vrije training in Zandvoort de snelste en daarmee is dit een perfecte generale voor de kwalificatie later deze middag. Bekijk de samenvatting van de derde vrije training voor de GP van Zandvoort hierboven. Bekijk ook Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP van Zandvoort: Hamilton is het snelst Bekijk deze video » Bizarre beelden: duizenden mensen samengepakt op eerste dag Formule 1 in Zandvoort Bekijk deze video » Tweede vrije training GP Zandvoort: Nikita Mazepin viegt uit de bocht Bekijk deze video »
Formule 1 :
Samenvatting vrije training 3 GP van Zandvoort: code rood na crash van Carlos Sainz

Verkeerd insturen
Na het verkeerd insturen in de Hugenholtzbocht, maakt Carlos Sainz van Ferrari een flinke klap, code rood wordt afgegeven als gevolg. Na een tijd mochten de coureurs weer verder. Bottas en Hamilton pakten in eerste instantie een goede tijd, maar het is wachten op Max Verstappen. Hij is tijdens deze derde vrije training in Zandvoort de snelste en daarmee is dit een perfecte generale voor de kwalificatie later deze middag.

Bekijk de samenvatting van de derde vrije training voor de GP van Zandvoort hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting vrije training 3 GP van Zandvoort: code rood na crash van Carlos Sainz of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV