Video: Prinses Beatrix opent molen De Vlijt in Zuidwolde

Video: Prinses Beatrix opent molen De Vlijt in Zuidwolde

Zaterdagmiddag arriveerde Beatrix in het Drentse Zuidwolde om de opening van een molen te verzorgen. De molen De Vlijt was ruim twintig jaar niet meer in beweging, maar draait sinds begin vorig jaar weer. De prinses wordt met veel enthousiasme ontvangen. Bekijk de Hart van Nederland-beelden hieronder.

Video: <em>Prinses Beatrix</em> opent molen <em>De Vlijt</em> in <em>Zuidwolde</em> Zaterdagmiddag arriveerde Beatrix in het Drentse Zuidwolde om de opening van een molen te verzorgen. De molen De Vlijt was ruim twintig jaar niet meer in beweging, maar draait sinds begin vorig jaar weer. De prinses wordt met veel enthousiasme ontvangen. Bekijk de Hart van Nederland-beelden hieronder. Bekijk ook Video: prinses Beatrix verblijft momenteel in ziekenhuis na operatie Bekijk deze video » Kick-off Musical Awards: The Tina Turner Musical Bekijk deze video »
Show :
Video: Prinses Beatrix opent molen De Vlijt in Zuidwolde


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Prinses Beatrix opent molen De Vlijt in Zuidwolde of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV