Trailer: Minority Report met Tom Cruise zondag te zien bij Veronica

Trailer: Minority Report met Tom Cruise zondag te zien bij Veronica

John Anderton (Tom Cruise) is een detective in Washington D.C. in het jaar 2054. Hij staat aan het hoofd van 'Precrime', een politie-eenheid die moordenaars arresteert nog voor ze effectief een misdaad hebben begaan. Bekijk de trailer van Minority Report hieronder.

Minority Report is zondag 5 september om 20:00 uur te zien bij Veronica. Je kunt Minority Report streamen via ondermeer Netflix.

Trailer: <em>Minority Report</em> met <em>Tom Cruise</em> zondag te zien bij Veronica John Anderton (Tom Cruise) is een detective in Washington D.C. in het jaar 2054. Hij staat aan het hoofd van 'Precrime', een politie-eenheid die moordenaars arresteert nog voor ze effectief een misdaad hebben begaan. Bekijk de trailer van Minority Report hieronder. Minority Report is zondag 5 september om 20:00 uur te zien bij Veronica. Je kunt Minority Report streamen via ondermeer Netflix. Bekijk ook Zien: Tom Cruise gaat volledig tekeer op de set van Mission: Impossible 7 Bekijk deze video » Video: RTL Boulevard selecteert de najaarsfilms van 2021 Bekijk deze video »
Trailer :
Trailer: Minority Report met Tom Cruise zondag te zien bij Veronica


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Minority Report met Tom Cruise zondag te zien bij Veronica of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV