Humberto gemist? Erica Terpstra lag een half jaar in bed na ingrijpende operatie

Humberto gemist? Erica Terpstra lag een half jaar in bed na ingrijpende operatie

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 5 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em> gemist? Erica Terpstra lag een half jaar in bed na ingrijpende <em>operatie</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 5 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. De immer optimistische Erica Terpstra wordt ook een dagje ouder, en dat zorgt voor de nodige lichaamskwaaltjes. Ze moest een ingrijpende operatie aan haar enkel ondergaan, waarna ze maar liefst een half jaar in bed lag. Terpstra vond dat moeilijk, maar ze vindt niet dat ze dat kan zeggen met allemaal Paralympische sporters aan tafel. Ze had bovendien iets speciaals voor hen gedaan: oranje gips. Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto gemist? Erica Terpstra lag een half jaar in bed na ingrijpende operatie

De immer optimistische Erica Terpstra wordt ook een dagje ouder, en dat zorgt voor de nodige lichaamskwaaltjes. Ze moest een ingrijpende operatie aan haar enkel ondergaan, waarna ze maar liefst een half jaar in bed lag. Terpstra vond dat moeilijk, maar ze vindt niet dat ze dat kan zeggen met allemaal Paralympische sporters aan tafel. Ze had bovendien iets speciaals voor hen gedaan: oranje gips.

Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Erica Terpstra lag een half jaar in bed na ingrijpende operatie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV