Video: Jan Lammers over Jos Verstappen, die na race Max naar ziekenhuis moest

Video: Jan Lammers over Jos Verstappen, die na race Max naar ziekenhuis moest

Jos Verstappen blijkt direct na de prachtige overwinning van zijn zoon Max met een helikopter naar het ziekenhuis in Roermond te zijn gebracht. Sportief directeur van de Formule 1 in Zandvoort Jan Lammers gaf maandagmorgen bij Frank Dane uitleg over het voorval: "Het is omdat hij een darmontsteking had. Volgens mij gaat het nu weer maar hij moest echt gewoon eventjes bekeken worden. Dat vond ik heel sneu." Bekijk het fragment van Radio 538 hieronder.

Video: Jan Lammers over <em>Jos Verstappen</em>, die na race Max naar ziekenhuis moest Jos Verstappen blijkt direct na de prachtige overwinning van zijn zoon Max met een helikopter naar het ziekenhuis in Roermond te zijn gebracht. Sportief directeur van de Formule 1 in Zandvoort Jan Lammers gaf maandagmorgen bij Frank Dane uitleg over het voorval: "Het is omdat hij een darmontsteking had. Volgens mij gaat het nu weer maar hij moest echt gewoon eventjes bekeken worden. Dat vond ik heel sneu." Bekijk het fragment van Radio 538 hieronder. Bekijk ook Formule 1: Samenvatting GP van Zandvoort 2021 Bekijk deze video »
Formule 1 :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Jan Lammers over Jos Verstappen, die na race Max naar ziekenhuis moest of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV