Terugkijken: persconferentie Louis van Gaal, vooruitblik Nederland - Turkije

Terugkijken: persconferentie Louis van Gaal, vooruitblik Nederland - Turkije

Terugkijken: persconferentie Louis van Gaal, vooruitblik <em>Nederland - Turkije</em> Louis van Gaal blikte vanmiddag vooruit op de volgende WK-kwalificatiewedstrijd tegen Turkije tijdens een persconferentie. Hij stond de pers te woord samen met Memphis Depay. Van Gaal begon gelijk met mooie woorden over de speler van FC Barcelona: "In de eerste wedstrijd (tegen Noorwegen) kreeg Memphis niet de bal op tijd. Een man zonder bal bepaalt het. Dat is meestal Memphis Depay. En vanochtend op de training: twee keer op zijn schoen, gescoord." Bekijk de hele persconferentie van Louis van Gaal en Memphis Depay hierboven. De wedstrijd Nederland - Turkije is dinsdag 7 september om 20.45 uur live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 3 begint om 20.00 uur. Bekijk ook Video: Louis van Gaal lacht met Stefan de Vrij én de pers: "Geweldig antwoord!" Bekijk deze video » René van der Gijp in Veronica Inside giert om Louis van Gaal: "Hij is zo blij met zichzelf" Bekijk deze video » Louis van Gaal trots op Memphis Depay: "Vandaag vond ik hem erg goed spelen" (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Terugkijken: persconferentie Louis van Gaal, vooruitblik Nederland - Turkije

Louis van Gaal blikte vanmiddag vooruit op de volgende WK-kwalificatiewedstrijd tegen Turkije tijdens een persconferentie. Hij stond de pers te woord samen met Memphis Depay. Van Gaal begon gelijk met mooie woorden over de speler van FC Barcelona: "In de eerste wedstrijd (tegen Noorwegen) kreeg Memphis niet de bal op tijd. Een man zonder bal bepaalt het. Dat is meestal Memphis Depay. En vanochtend op de training: twee keer op zijn schoen, gescoord."

Bekijk de hele persconferentie van Louis van Gaal en Memphis Depay hierboven. De wedstrijd Nederland - Turkije is dinsdag 7 september om 20.45 uur live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 3 begint om 20.00 uur.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Terugkijken: persconferentie Louis van Gaal, vooruitblik Nederland - Turkije of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV